Rólunk

Először is engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam Önnek, illetve Önöknek cégünket. Társaságunkat 1994-ben alapítottuk LIGHT LUX BT, néven családi vállalkozásként. Főként épület villanyszerelésre, illetve épületgépészetre szakosodva. Azóta kibővítettük tevékenységi körünk, mivel az építőipari piac illetve az Önök igényi ezt megkövetelték.

Manapság sajnos igen nehéz korrekt kivitelezőt találni, aki a vállalt összegért cserébe valóban olyan munkát tesz le az asztalra amilyet a megrendelők elvárnak! Sajnálatos módon a tapasztalat az az, hogy sok esetben magas áron silány minőséget produkálnak az állítólagos szakemberek (természetesen tisztelet a kivételnek), és mikor egy korrekt kivitelezőt talál valaki aki helyre hozhatná a hibákat az már olyan anyagi terhet jelent amit egyszerűen a megrendelők nem képesek megfizetni!

Ha Ön a mi szolgáltatásunkat választja, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat, hiszen számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége. Munkánk eredményeképpen célunk a megrendelőinkkel való hosszú távú együttműködés, a minőségre a garancia a 20 éves probléma mentes múlt és megrendelőink megfelelő tájékozatatása valamint minden elvégzett munkára a számla mellett írásos garanciát biztosítunk! 

Tevékenységi körünkbe tartozik az építésszervezés, a különböző építési szakmák koordinálása, és összeségben az építkezés lebonyolítása. Az építkezések jellege a családi házaktól az ipari létesítményekig terjed.

Részletekért és további információkért, kérjük, keressen fel minket. Elérhetőségeinkhez kattintson ide.

Elérhetőség

Light Lux Építőipari és Szolgáltató Bt.

lightluxbt@gmail.com

1171 Budapest Rácsos u.17

Tel.: +36/30 750 9990

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode